Kies taal
Dutch
English
Zoek kaart Sluit/verberg
Zoekwoord
Zoek het exacte woord
Klik hier om te sluiten
 
Kies taal Zoek kaart Welkom gast   Join now   Login 
Home Populair Beste kaarten Nieuwe kaarten Pick Up Spelletjes Vertel je vrienden
Mijn Account   Uitnodiging   Adres Boek   Kalender   Agenda   Mijn Album   Favorieten   Geschiedenis   verjaardagskalender
Welcome to Adobe GoLive 4
Digitaldrawn E-cards is gratis dienst om op een elektronische wijze met iedereen te kunnen communiceren.

Door gebruik te maken van de gratis diensten op deze website verklaar je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Als je niet of niet volledig akkoord bent, maak dan geen gebruik van onze diensten.

Jouw verantwoording
Je bent geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle mogelijkheden en activiteiten van onze diensten. Digitaldrawn is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de kaartjes en diensten die op onze website gebruikt of gemaakt worden.

Het is niet toegestaan om:

Anonieme berichten of kaartjes te versturen of kaarten met met valse afzenderadressen

Het is niet toegelaten om bedreigende, verwarrende, verkeerde, kwellende, obscene, haatdragende of ongepaste taal te gebruiken in alle diensten van onze website. Je IP adres wordt gelogd bij elke bezoek aan onze website. Bij klachten via gerechtelijke instantie zullen we deze informatie gebruiken en eventueel doorspelen aan de bevoegde instanties! Digitaldrawn heeft het recht, om e-cards te verwijderen zonder enige uitleg of verantwoording.

Je bent akkoord
Je bent akkoord dat je geen afbeeldingen, muziek, tekst of gelijk welke andere inhoud waarop een copyright berust, zal gebruiken zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Alle kaarten die gemaakt zijn met werk van kunstenaars en dichters zijn gemaakt met hun toestemming. Je mag deze alleen gebruiken op deze site te versturen. Voor andere doeleinden contact op nemen met kunstenaar, dichter of Digitaldrawn E-cards .
De gegevens zijn te vinden in de Galerie kunstenaars of op de pagina Foto Gedichten
Het copyright op het ontwerp van de kaart ligt bij Digitaldrawn E-cards.

Ongewenste berichten (spam)

Digitaldrawn E-cards neemt jouw privacy en die van anderen zeer ernstig. Wij trachten alle informatie zo goed mogelijk te beschermen. Het is verboden om ongewenst berichten te verzenden, het zogenaamde spammen:

Individuele mensen, organisaties of bedrijven mogen deze service niet gebruiken om ongevraagde berichten te verzenden. Het verzenden van meerdere berichten met reclame wordt aanzien als spam. We zullen dan ook gepaste maatregelen nemen en je lidmaaschap uitsluiten.

E- mail adressen van leden worden niet bekent gemaakt aan derden of het internet

Advertenties:

Omdat dit een gratis service is, kunnen onze webpagina's en mails advertenties bevatten. Deze advertenties worden aangevoerd door externe partners. We bepalen geheel zelf met welke advertentiepartners we willen samenwerken er zullen er geen advertentiesworden geplaatst die geschikt zijn voor boven de 18 jaar.

ALLE GEBRUIKERS GAAN voor 100 % ACCOORD  DAT ZIJ DE DIENSTEN VAN ONZE WEBSITE GEBRUIKEN OP EIGEN RISICO. HOEWEL WE ONS UITERSTE BEST DOEN OM ONZE KWALITEIT EN BEREIKBAARHEID ZEER HOOG TE HOUDEN, KUNNEN WE HIEROVER GEEN ENKELE GARANTIE GEVEN OVER DE BEREIKBAARHEID EN CORRECTE WERKING VAN ONZE DIENSTEN. DIGITALDRAWN E-CARDS ZAL OP GEEN ENKELE WIJZE VERANTWOORDELIJK KUNNEN GESTELD WORDEN VOOR DE INHOUD VAN HUN WEBSITE EN DE KAARTJES DIE HIERMEE VERSTUURD WORDEN.

DEZE SERVICE, DE EIGENAARS, PROGRAMMEURS, BEHEERDERS, MEDEWERKERS, PARTNERS EN SPONSORS KUNNEN OP GEEN ENKELE WIJZE VERANTWOORDELIJK OF AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SERVICE. U MAAKT OP GEEN ENKELE WIJZE AANSPRAAK OP ENIGE VORM VAN SCHADEVERGOEDING.

We behouden ons het recht om deze voorwaarden te wijzigen op gelijk welk moment.

Media Grabber    Black List    Willekeurige kaarten    Nieuwsbrief    Feedback    Privacy Policy    Terms of Service    Help
 
Bookmark and Share
Powered by eCardMAX 10.0
Copyright (C) 1999-2010, ECARDMAX.COM