Digital drawn E-cards
Tarotkaarten zijn orakelkaarten. Je kunt ze raadplegen om meer over jezelf en de ervaringen in je leven te leren. De Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen die betrekking hebben op het dagelijkse "spirituele" leven.

Deze afbeeldingen bestaan uit symbolen die jou een boodschap brengen. Symbolen geven signalen aan ons onderbewustzijn. Bij het leggen van tarotkaarten wordt de interpretatie van deze symbolen aan je uitgelegd. Hierdoor word je aan het denken gezet om zelf de antwoorden te vinden .0,80 eur0

Tarrot werk en studie Tarot - Werk & Studie
'De wetende maakt de toekomst...' Doe hier je voordeel mee en leer meer uit de tarotkaarten. Wat wil jij weten op het gebied van Werk & Studie?
tarot gezondheid Tarot - Gezondheid
'De wetende maakt de toekomst...' Doe hier je voordeel mee en leer meer uit de tarotkaarten. Wat wil jij weten op het gebied van Gezondheid?
Tarrot relaties Tarot - Relaties
'De wetende maakt de toekomst...' Doe hier je voordeel mee en leer meer uit de tarotkaarten. Wat wil jij weten op het gebied van Relaties?
tarot financieel Tarot - Financieel
'De wetende maakt de toekomst...' Doe hier je voordeel mee en leer meer uit de tarotkaarten. Wat wil jij weten op het gebied van FinanciŽn?